BREAKING NEWS
  • 0:49 » Eveniment caritabil Timisoara
  • 21:25 » Începe a doua etapă de generare a voucherelor în cadrul programului Rabla pentru Electrocasnice
  • 21:15 » Ce este grăsimea abdominală.
  • 21:01 » Cele mai bune uleiuri pentru părul uscat și deteriorat.
  • 20:57 » Ce este uleiul squalane
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Răsturnare de situație în cazul lui Ronaldo Deaconu! Unde a ales mijlocașul să joace până la urmă: „Am vrut să le dau un exemplu”

Mijlocașul Ronaldo Deaconu (24 de ani) va continua la Gaz Metan, după ce și-a retras, cu 48 de ore înainte de judecată, memoriul care l-ar fi făcut liber de contract!

Deranjat de restanțele financiare, Deaconu a depus memorie pentru a-și rezilia contractul, atunci când urmează să fie judecat pe 24 noiembrie la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor.

Ronaldo Deacon a rămas la Gaz Metan

Luni, cu două zile înainte de judecarea cazului, șefii lui Gaz Metan au reușit să-l convingă pe Ronaldo Deaconu să renunțe la memoria depus din cauza restanțelor mai vechi de 60 de zile.

Astfel, mijlocașul cu 2 goluri și 6 pase de gol în 15 partide ale acestui sezon va rămâne la Gaz Metan Mediaș până la finalul sezonului, atunci când va expira contractul. 

„Din respect pentru Gaz Metan și pentru perioada frumoasă petrecută aici, am decis să renunț la memorie și să merg mai departe. Vom continua fără niciun semn de întrebare.

Am vrut să dau și un exemplu în vestiar, să arăt că am încredere în conducere. Sper ca și sponsorii și cei care sunt alături de noi să nu sprijine. Sunt convins că problemele financiare se vor rezolva și cred că nu vom reuși să ne facem treaba și să avem rezultate”, a spus Ronaldo Deaconu pentru Gazeta Sporturilor.

sursa:gsp.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide