BREAKING NEWS
  • 8:04 » Nuclear Threat Initiative (NTI), finanțată de fundațiile Gates și Rockefeller, a simulat o „pandemie de variola maimuței” în martie 2021
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Războiul noii generații, dezvăluit la Transylvania Open: „Nu m-am simțit bine văzând parcursul lui Răducanu și Fernandez de la US Open”

Ucraineanca Marta Kostyuk (19 ani, 55 WTA) a învins-o clar pe Emma Răducanu (18 ani, 23 WTA), scor 6-2, 6-1, și o va înfrunta pe Simona Halep (19 WTA) în semifinalele de la Transylvania Open.

Ucraineanca Marta Kostyuk (19 ani, 55 WTA) a învins-o clar pe Emma Răducanu (18 ani, 23 WTA), scor 6-2, 6-1, și o va înfrunta pe Simona Halep (19 WTA) în semifinalele de la Transylvania Open.

Marta Kostyuk este colegă de generație cu Emma Răducanu și cu Leylah Fernandez, cele două finaliste de la US Open 2021. Deși sportiva din Ucraina a apărut mai devreme în lumina reflectoarelor din circuitul WTA, încă nu a obținut o performanță de asemenea amplitudine.

Într-o conferință susținută la Cluj-Napoca, Kostyuk nu și-a ascuns sentimentele: „Nu m-am simțit foarte bine văzând parcursul lui Răducanu și Fernandez de la US Open. A fost destul de dificil pentru mine. Pe de altă parte, a fost și o sursă de inspirație”.

Marta Kostyuk, după victoria cu Emma Răducanu de la Cluj

„Sincer, nu știu cum am câștigat primul game, a fost 15-40. Cred că de acolo a început totul, am avut încredere și am simțit că nu voi pierde meciul. După aceea, prin game-ul cinci, mi-am dat seama cum trebuie să joc împotriva ei.

Poate că tactica a fost bună doar astăzi, dar m-a ajutat. Au fost condiții rapide de joc, nu prea am reușit să-i citesc jocul, am încercat să returnez cât mai multe mingi.

Am mai jucat împotriva Emmei la un turneu Tennis Europe, la categoria sub 12 ani. Am pierdut atunci, apoi am jucat împotriva ei la Under 14 și am câștigat 6-1, 6-1. Îmi amintesc meciul, dar au trecut mulți ani. S-au schimbat multe între timp”, a spus Marta Kostyuk, după victoria cu Emma Răducanu.

”Am luptat la Indian Wells timp de un set, apoi n-am mai jucat bine. Sper să pot să lupt mâine. Dar chiar dacă voi pierde, e o experiență extraordinară să joc împotriva Simonei, e o persoană simpatică și o jucătoare foarte bună. Sper să ajung în prima mea finală și abia aștept meciul de mâine”
– Marta Kostyuk, înaintea meciului cu Emma Răducanu 

sursa:gsp.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide