TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Razie a polițiștilor din Dâmbovița.

În cursul nopții de 7 spre 8 august a.c., în intervalul orar 22:00-04:00, polițiștii de la rutieră, împreună cu efective de la ordine publică, au organizat o razie, în municipiul Târgoviște, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale, precum și pentru prevenirea producerii unor accidente de circulație, obiectivul principal fiind siguranța cetățenilor.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 266 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 84.250 de lei. Cele mai multe amenzi, 198, au fost aplicate de polițiștii rutieri pentru nerespectarea regulilor de circulație.

Totodată, polițiștii au constatat 6 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, dintre care 3 au fost pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și 3 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 8 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Permisele de conducere au fost retrase pentru viteza excesivă (1), efectuarea neregulamentară a manevrei de depășire (2) și pentru consumul de alcool la volan (3).

Polițiștii atrag atenția conducătorilor auto că este necesar, pentru siguranța acestora și a celor din jur, sa manifeste o conduită preventivă la volan și sa nu încalce normele rutiere.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide