TRENDING
  • 20:28 » O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc
  • 20:25 » Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei
  • 20:22 » Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală
  • 20:16 » Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi
  • 20:06 » Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Reacția impresarei Anamaria Prodan, după ce a aflat că iubita lui Laurențiu Reghecampf ar fi însărcinată: „Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute!”

Anamaria Prodan refuză să dea curs informațiilor potrivit cărora iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Bilcon, ar fi însărcinată în trei luni.

Zvonurile rupturii dintre Anamaria Prodan și soțul său, Laurențiu Reghecampf, au apărut în urmă cu câteva luni, atunci când au apărut și informații conform cărora antrenorul Universității Craiova ar fi într-o relație cu o altă femeie.

În ciuda faptului că „Reghe” nu și-a oficializat relația cu frumoasa Corina, se pare că cei doi fac pași importanți în relație, cei doi așteptând împreună un copilaș. Anamaria Prodan, încă soția lui Reghecampf, refuză însă să creadă toate aceste informații apărute în presă.

„Ce sarcină? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Laurențiu Reghecampf intenționează, potrivit sursei citate mai sus, să se căsătorească imediat după ce va reuși să rupă legatura cu Anamaria Prodan.

Sursa sport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide