TRENDING
  • 21:28 » Ciolacu le-a spus șefilor OMV că nu discută legea offshore atât timp cât Austria se opune României în Schengen
  • 21:56 » Furie în rândul militarilor ucraineni din prima linie, după ce liderii armatei au anunțat din greșeală eliberarea unui sat lângă Bahmut
  • 21:49 » Proiect de lege: Închisoare de până la 25 de ani pentru producerea, vânzarea, transportul, deţinerea de droguri de mare risc
  • 21:44 » Bărbat reţinut după ce a furat 70.000 de lei dintr-un autoturism. A intrat în mașină după ce a copiat semnalul închiderii centralizate
  • 21:39 » Șoferul care a omorât o familie de spanioli în Sibiu a fost condamnat la 20 de ani de închisoare și plata unor daune de 850.000 de euro
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Real Madrid se întoarce acasă după autoexil. Mai sunt 6 zile, iar gazonul nu e întins total.

Aşteptarea se apropie de sfârşit! Real Madrid revine pe Santiado Bernabeu după mai bine de 550 de zile. Oricum întoarcerea acasă este mai rapidă decât se estima, dar pentru acest lucru muncitorii lucrează de zor la punerea gazonului.

11

Investitia se cifreaza la circa 800 de milioane de euro

La mijlocul lunii august jucatorii au ”inspectat” lucrarile la stadion şi mulţi erau sceptici că se va putea juca aşa curând acolo.

Cu şase zile înaintea meciului pe care madrilenii îl vor disputa cu Celta Vigo, pe arena ridicată în 1947 se întindea noul gazon, care trebuie să fie bun de joc duminică seară.

Florentino Perez s-a ţinut de cuvânt şi proiectul se termină, deşi nu în totalitate, mai repede decât era preconizat la aprobarea planurilor de renovare, adică finalul anului 2022. Din imagini se vede că mai este mult de muncă, dar protocolul sanitar din Spania oricum nu permite accesul spectatorilor în număr maxim.

Noul Santiago Bernabeu va avea gazon şi acoperiş retractabile

Gazonul va fi unul retractabil, iar lucrările tehnice au fost realizate încă de anul trecut.

Gazonul de fotbal va fi aşezat pe un sistem cu şine şi va putea fi scos complet din stadion. În perioada în care nu trebuie pregătit pentru joc, va fi ţinut într-un fel de seră cu umiditate şi lumină necesare. Sub el va fi terenul cu gazon artificial pe care se vor putea disputa alte sporturi sau activităţi care să aducă profit.

Tot retractabil va fi și acoperișul, iar fațada va arăta cu totul altfel, din metal. Construirea acoperişului retractabil va proteja suprafaţa de joc de precipitaţii, însă nu acesta e considerat principalul plus al proiectului, ci faptul că Realul va putea vinde mai mult spaţiu publicitar, iar pe noul acoperiş va putea fi incripţionat numele unui eventual nou sponsor.

Va fi cel mai bun stadion din lume“, susţine Florentino Perez. Un cub gigantic cu ecrane, cu vizibilitate de 360 de grade, va fi montat, iar capacitatea va fi de 80.000 de locuri.

Arena va dispune şi de un gazon sintetic retractabil pentru a putea găzdui partide de fotbal american. Acest lucru îi atrage pe responsabilii NFL, astfel încât este foarte probabilă disputarea unor “Madrid Games”, care vor spori veniturile.

555

sursa:digisport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide