BREAKING NEWS
  • 10:44 » ÎNTREBAREA SĂPTĂMÂNII: Vor fi închise din nou școlile?
  • 10:40 » Nicușor Dan, despre greva șoferilor: Este o acțiune politică, principalul responsabil e Petrariu, consilier PSD. Avem dovezi contra lui
  • 10:36 » Cum arată traficul din București în timpul grevei STB. Pe șosele sunt ambuteiaje, la metrou e aglomerație
  • 10:34 » Ce salariu are un preot vs un Patriarh, în România
  • 10:20 » O cisternă cu materiale inflamabile s-a răsturnat în Neamț. Oamenii din casele aflate în zona accidentului au fost evacuați
Daca ti-a placut, distribuie acum!

realme ar putea anunța un parteneriat cu un nume interesant din domeniul fotografiei!

Deja nu mai este un secret faptul că producătorii de smartphone-uri se aliază cu nume importante din domeniul fotografiei pentru a oferi ansambluri foto puternice. Am tot văzut parteneriate precum Huawei și Leica, Vivo și Zeiss sau OnePlus și Hasselblad, dar parcă prea lipsea cineva din peisaj, nu-i așa?

Potrivit zvonurilor aduse de leakerul  Digital Chat Station pe platforma social media Weibo, realme ar putea fi noul nume care să se alăture modei. Utilizatorul menționează că producătorul se va alia cu un veteran într-ale camerelor foto, dar nu a specificat și o dată anume în care realme va face anunțul. Chiar și așa, se spune că dezvoltatorul ar urma să anunțe parteneriatul undeva în cadrul evenimentului de lansare al lui realme GT Master Edition.

Realme parteneriat producator foto

În ceea ce privește marele nume, utilizatorul nu a făcut decât să-i elimine din ecuație pe cei de la Sony într-un comentariu. Asta înseamnă că oferta ar include cel mai probabil companii precum Canon, Fujifilm, Nikon, Panasonic, Pentax și Polaroid. Iar dacă acestea se adeveresc, realme va fi încă un nume din industrie care ține cont de popularitatea fenomenului de mobile photography. Midrange-uri și flagship-uri se adună cu mic, cu mare, în această grămadă a telefoanelor care se laudă cu specificații foto puternice, și nu puteau nimeri într-un moment mai potrivit.

Sursa zonaIT


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide