BREAKING NEWS
  • 23:57 » Moldova va achita la timp avansul către Gazprom pentru gazele din ianuarie, asigură Guvernul
  • 23:53 » Proteze PRINTATE 3D. Un proiect PREMIAT al Universității Tehnice din Cluj, în sprijinul persoanelor cu nevoi SPECIALE
  • 23:45 » FOTO: Incendiu cu final TRAGIC într-o localitate din județul Mureș
  • 23:42 » Parlamentari ruşi îi cer lui Putin să recunoască independenţa regiunilor din estul Ucrainei
  • 23:40 » Comisia Europeană va reţine din fondurile alocate Poloniei, în contul amenzii pentru mina de la Turow
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Andrew se confruntă cu un proces civil pentru agresiune sexuală în SUA. Un judecător a decis că procesul ar putea continua. El neagă toate acuzațiile.  Ea avea numai 17 ani la vremea respectivă. Aceasta era minoră în conformitate cu legislația americană.

Judecătorul Lewis A Kaplan a respins o moțiune a avocaților Ducelui privind cauza civil. Aceștia au susținut că Giuffre a renunțat la dreptul ei de a-l urmări pe Andrew prin semnarea unui acord confidențial cu finanțatorul Jeffrey Epstein.

„Având în vedere determinarea cu care judecătorul Kaplan ne-a întâmpinat argumentele, nu suntem surprinși de hotărâre”, a declarat un purtător de cuvânt al regalului pentru Variety. „Cu toate acestea, nu a fost o judecată pe fondul acuzațiilor doamnei Giuffre. Acesta este un m araton, nu un sprint și Ducele va continua să se apere împotriva acestor afirmații”.

În acuzațiile aduse Prințului Andrew se spune că acesta este un „bărbat puternic”. Se menționează că a folosit-o pe Virginia Giuffre „în scopuri sexuale” între anii 2000 și 2002. Atunci aceasta avea numai 16 ani. Jeffrey Epstein este cel care i-a dat pe femeie Prințului Andrew. Americanul a fost închis ulterior, dar s-a sinucis în penitenciar în 2019.

Decizia Reginei de a-i retrage distincțiile vine după mai multe apeluri din partea veteranilor. Aceștia au cerut să-l lase fără rolurile militare onorifice. Într-o scrisoare deschisă adresată Reginei, peste 150 de foști membri ai Marinei Regale, ai Forțelor Aeriene Regale (RAF) și ai Armatei Britanice și-au descris „supărarea și furia” că Andrew are încă titlurile, spunând că poziția sa este „de nesuportat”.

Sursa: CaTine.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide