BREAKING NEWS
  • 23:59 » Alte 9 cazuri de variola maimuţei au fost raportate în ultima săptămână
  • 23:56 » Medicii de familie îl critică pe Rafila și se plâng că nu vor mai putea primi bolnavi la timp din cauza rețetelor de pastile de iod
  • 23:53 » Apelul Ministerului Afacerilor Interne, după ce trei oameni s-au înecat în doar câteva ore: „Nu vă mai riscați viața”
  • 23:50 » Ministerul Sănătății revine cu precizări despre pastilele cu iod: Se iau numai în caz de expunere după un incident nuclear
  • 23:46 » Un câine abandonat a fost salvat din pădure, la Brașov. Era legat cu sârmă de un copac și într-o stare avansată de deshidratare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Epstein loveşte de dincolo: Regina Elisabeta i-a retras Prinţului Andrew toate distincţiile militare şi titlul de Alteţă Regală

Casa Regală a Marii Britanii i-a retras Prinţului Andrew toate distincţiile militare şi dreptul de a folosi în mod oficial titlul de Alteţă Regală, conform unui anunţ recent al Palatului Buckingham, citat de BBC. Toate titlurile, drepturile de patronaj şi distincţiile care au aparţinut lui Andrew vor reveni Reginei Elisabeta.

În comunicatul emis de Palat se arată că „Ducele de York va continua să nu aibă nicio îndatorire publică şi se va apăra în cadrul procesului ca cetăţean privat”.

Decizia a fost luată după ce avocaţii prinţului Andrew nu au reuşit să convingă un judecător american să renunţe la procesul civil în care Andrew este acuzat de abuzuri sexuale în cadrul scandalului Jeffrey Epstein.

Jeffrey Epstein a fost un pedofil american care organiza orgii cu fete uneori minore pe insula sa din arhipeleagul Virgin Islands. La petreceri participau nume sonore ale vieţii politice internaţionale, celebrităţi, oameni de afaceri de talie internaţională. Printre ei s-a aflat şi Andrew, care a fost acuzat de una dintre victime – Victoria Roberts-Giuffre – de agresiune sexuală, la momentul respectiv femeia având 17 ani.

Epstein a fost arestat pe 6 iulie 2019 pentru delicte sexuale, însă în mod oficial a fost găsit mort în celula sa dintr-o secţiune de maximă securitate a unui penitenciar din New York, la 10 august 2019. Mai multe detalii legate de moartea lui au stârnit controverse asupra motivului decesului, care în mod oficial a fost moartea prin spânzurare.

Confidenta lui Epstein, Ghislaine Maxwell, fata fostului magnat al presei britanice şi agent Mossad, Robert Maxwell, a fost găsită vinovată de cinci capete de acuzare referitoare la traficare de minori în scopuri sexuale, la 30 decembrie.

Sursa epochtimes-romania.com


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide