BREAKING NEWS
  • 22:56 » O retrospectivă tristă a celor 21 luni de școală în pandemie
  • 22:23 » Siria a devenit noul „narco-stat de pe Marea Mediterană”, condus de clanul Assad
  • 21:55 » Statele baltice îndeamnă să facă întoarcere pe Nord Stream 2
  • 21:15 » Grímsvötn: Islanda crește nivelul de alertă pentru cel mai activ vulcan din țară
  • 20:20 » IVAN VASILE IVANOFF, LANSARE DE CARTE LA MUZEUL DE ISTORIE
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Relansarea trupei de Teatru Forum a Liceului “Voievodul Mircea” Târgoviște

La inițiativa Consiliului Școlar al Elevilor “Voievodul Mircea” Târgoviște, trupa de teatru forum a liceului a prins viață din nou.

În data de 23 noiembrie, Președintele Organizației pentru Prioritizarea Educației conform Normelor (O.P.E.N.), Neda Darius, a susținut un training de formare pentru a consolida echipa de teatru forum, alături de Vicepreședintele OPEN, Ionuț Anghelescu și 2 voluntari de la Europe Direct Târgoviște, Adriana și Agnes.

La această activitate s-au prezentat bazele susținerii unei piese de teatru forum.

“Prin diverse jocuri, am avut norocul de a interacționa cu persoane extraordinare și de a experimenta, totodată, lucruri noi. Împreună, am dezbătut niște subiecte cu care ne confruntăm foarte des în zilele noastre, precum rasismul, bullying-ul, LGBTQ+ și multe alte lucruri care sunt discutate în rândul tinerilor. Fiecare dintre noi a avut dreptul de a își exprima liber opinia legată de desfășurarea unei asemenea piese, iar fiecare opinie a fost și pusă în aplicare. Lucrul în echipa a cuprins atât persoanele care au intrat în rolul personajelor alese, cât și publicul prezent, care a putut interveni în acțiunea piesei.”

Consiliul Școlar al Elevilor “Voievodul Mircea”, reprezentat prin Președintele Toderița Iuliana, va coordona trupa de teatru forum, anunțându-se cu rezultate fabuloase pentru elevii liceului.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide