BREAKING NEWS
  • 23:52 » Bill Gates: Următoarea pandemie va fi mai mortală decât Covid
  • 23:42 » Tăcerea grăiește! Pandemia a luat sfarsit
  • 23:27 » Los Angeles : Marele jaf de tren din 2022
  • 22:30 » Motivul pentru care nu trebuie să încarci telefonul la capacitate maximă
  • 22:27 » SUA sancţionează actuali şi foşti oficiali din Ucraina care au acţionat în interesul serviciului de securitate (FSB) al Rusiei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Înainte de orice, ar trebui să înțelegem de unde apar durerile de măsea. Cel mai adesea, sunt provocate de carii sau infecții, însă există posibilitatea să apară și în urma unei răni provocate din greșeală, care uneori rezultă în fisurarea unui dinte.

 

1. Gargară cu sare de mare

Acest remediu este la îndemâna oricui și este ușor de pus în practică. Ai nevoie de o cană de apă fiartă, în care să dizolvi o linguriță de sare de mare. Tot ce trebuie să faci este să îți clătești cura cu lichidul obținut și să repeți operațiunea de câteva ori, fără să-l înghiți însă.

 

2. Pliculețe de ceai

Alege un ceai de mușețel sau mentă și prepară-l în mod obișnuit. Când băutura caldă este gata, ia pur și simplu pliculețul de ceai și pune-l într-un pahar cu gheață, apoi aplică-l pe gingia care te supără. Acest lucru va reduce inflamația și te va scăpa de durere.

3. Gel anestezic oral

Dacă durerile de măsea sunt o problemă cu care te confrunți în mod constant, poate ar trebui să-ți achiziționezi un gel anestezic oral. Este disponibil în farmacii și te va scapă imediat de senzația chinuitoare, chiar dacă este ceva temporar. Citește cu atenție înainte prospectul și aplică-l conform indicațiilor. Dacă este posibil, consultă-te cu medicul tău înainte și roagă-l să-ți recomande un astfel de unguent.

4. Usturoi

Poate că-ți sună ciudat, dar usturoiul te poate scăpa de durerea de măsea. Tot ce trebuie să faci este să mesteci un cățel de usturoi, apoi să-l ții în zona afectată câteva minute. Dacă poți trece peste gustul puternic al acestui ingredient, se pare că este un remediu foarte cunoscut.

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide