TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Reprezentantul ONU al Chinei cere părților să-și exercite reținerea în criza din Ucraina

Reprezentantul permanent al Chinei la ONU, Zhang Jun, a cerut părților să dea dovadă de reținere, să intensifice eforturile diplomatice și, în special, a spus că sprijină Uniunea Europeană, Organizația Tratatului Atlanticului de Nord și Rusia reluarea dialogului, inclusiv preocupările „legitime” de securitate ale tuturor, inclusiv ale Rusiei. .

Ambasadorul Jun a spus că sprijină reluarea dialogului între UE, NATO și Rusia „ținând cont de noțiunea de securitate indivizibilă care abordează în mod corespunzător preocupările legitime de securitate ale tuturor părților, inclusiv ale Rusiei, străduindu-se să creeze un mecanism de securitate european echilibrat, eficient și durabil, astfel încât să se obțină o durată durabilă. pace și stabilitate pentru continentul european.”
„Războiul Rece s-a încheiat de mult”, a spus el în sala Adunării Generale, iar „mentalitatea Războiului Rece”, a spus el, „ar trebui abandonată”.

„Nimic nu poate fi câștigat din declanșarea unui nou război rece, dar toată lumea va avea de pierdut”, a spus Jun.

Despre situația din Ucraina, Jun a spus că „a evoluat până la un punct pe care China nu dorește să-l vadă” și „nu este în interesul niciunei părți”.

„Prioritatea imediată este ca toate părțile să-și exercite reținerea, să prevină înrăutățirea în continuare a situației, intensificând în același timp eforturile diplomatice pentru o soluție politică”, a spus el.

El a salutat, de asemenea, începerea discuțiilor directe între delegații. El a spus că Ucraina ar trebui să servească drept punte de comunicare între est și vest, mai degrabă decât o linie de front

El a reiterat că siguranța vieții civile și nevoile umanitare ar trebui garantate.

Sursa cnn.com


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide