TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Republica Moldova a decis blocarea a două portaluri de propagandă rusească: Sputnik și Gagauznews

Directorul Serviciului de Informaţii şi Securitate a emis, la 26 februarie curent, un ordin ce prevede blocarea a două surse cu conținut online în condițiile stării de urgență. Astfel, urmează a fi sistate portalurile sputnik.md și gagauznews.md.

Ordinul ce conţine indicații cu caracter obligatoriu a fost transmis Registratorului național al domeniului de nivel superior „md” și furnizorilor de rețea și/sau servicii de comunicații electronice, pentru a bloca, în condițiile legii, imediat accesul utilizatorilor din R. Moldova la sursele menționate, relatează Ziarul de Gardă.

Din ordinul semnat de directorul SIS reiese că cele două site-uri „incită la ură și război în condițiile stării de urgență”, relatează Deschide.md.

La momentul redactării acestui articol cele două site-uri nu pot fi accesate.

Sursa hotnews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide