TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Teatru în scop caritabil la Cinema Dacia!

Actorul și regizorul Dan Mirea îi invită pe reșițeni la teatru. „Nuntă cu navetiști”, spectacolul pus în scenă pentru prima dată în urmă cu 10 ani, se va juca din nou la Reșița săptămâna viitoare.

Teatrul „Da” face ultimele pregătiri pentru a pune în scenă spectacolul „Nuntă cu navetiști”, o comedie spumoasă, în regia cunoscutului actor și regizor reșițean Dan Mirea. Evenimentul anunțat de actorul Dan Mirea va avea loc în data de 7 martie, la Cinema Dacia, începând cu ora 18.00, iar încasările vor fi donate refugiaților din Ucraina.

Mirea a mărturisit că și-ar fi dorit ca acest spectacol să se joace pe scena Teatrului de Vest, însă cum nu a găsit înțelegere la actuala conducere a instituției, a fost nevoit să se reorienteze și să găsească o altă locație pentru reprezentația de săptămâna viitoare.

Dragi prieteni, spectacolul «Nuntă cu navetiști», o supercomedie în regia mea, anul acesta are 10 ani de viața! Acest eveniment am vrut să-l sărbătoresc pe scena Teatrului unde am jucat 24 de ani! Stupoare! Un mic «dictator» cu apucături tovărășești mi-a interzis să urc pe scena unde am slujit o viață! Sunt vremuri de război când oamenii sunt uciși, mamele fug prin granițe străine cu copiii de mână și bătrânii se roagă în casele lor lovite de bombele unui scelerat! Eu pot spune că trăiesc într-o țară liberă și pot să-mi fac meseria în pace. Vă invit în data de 7 martie la Cinema Dacia, de la ora 18.00, la spectacolul Teatrului DA «Nuntă cu navetiști». Încasările acestui spectacol le voi dona refugiaților din Ucraina. Mulțumesc Primăriei Reșița pentru sprijin. Vă invit la Teatru să sprijiniți mamele și copiii din Ucraina!!!”, este mesajul transmis reșițenilor de actorul Dan Mirea.

Sursa expressdebanat.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide