TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Revine Sergio Aguero pe teren? Cum a comentat argentinianul informația

Sergio Aguero (33 de ani) a a fost nevoit sa renunte la cariera profesionistă în acest sezon, după dupa ce a avut probleme cardiace.

Sergio Aguero of Barcelona Press Conference, Spain - 15 Dec 2021

Argentinianul semnase cu Barcelona în vara lui 2021, în speranța că o să facă un cuplu de atac letal cu cel mai bun prieten al său, Leo Messi.

Totuși, acesta din urmă a plecat la PSG, iar pentru Aguero au continuat veștile proaste, după ce problemele cu accidentările l-au măcit în startul stagiunii

Sergio Aguero ar vrea să revină pe teren, dar reunoaște că are o teamă

Sergio Aguero a fost chestionat cu privire la o posibilă revenire pe gazon, însă date fiind problemele sale, acesta a recunoscut că nu mai există nicio șansă pentru ca acest lucru să fie posibil.

“Aș vrea să joc, dar îmi e frică. Mă gândesc din când în când cum ar fi să revin, dar știu că acest lucru este imposibil, din păcate”, a spus Sergio Aguero, conform Goal.

Fostul atacant a spus recent că nu mai paote să alerge după operația suferită la inimă, însă acum are timp să-și dedice unei alte pasiuni, pescuitul.

“Dacă încerc acum să joc fotbal, rămân fără respirație. Uneori mă întreb dacă voi mai putea alerga vreodată din nou. Pur și simplu simt că inima mea nu funcționează cum trebuie”, a explicat Aguero, conform Joe.

Kun Aguero a fost diagnosticat cu artimie cardiacă

La începutul lunii noiembrie, atacantul argentinian de pe Camp Nou a fost scos de pe teren în prima repriză a meciului cu Alaves, deoarece a acuzat probleme respiratorii. Ulterior, Aguero a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă.

Inițial, s-a zvonit că Aguero va fi nevoit să stea pe bară aproximativ nouă luni, însă cele mai sumbre previziuni s-au adeverit. Sud-americanul nu va mai juca niciodată fotbal profesionist.

165 de minute și un gol pentru Barcelona

De cinci ori campion al Angliei cu Manchester City și câștigător al Copa America cu Argentina în acest an, Sergio Aguero s-a transferat la Barcelona în vară, din postura de jucător liber de contract. Sud-americanul a venit accidentat, s-a refăcut abia la mijlocul lunii octombrie și a bifat cinci meciuri și un gol înaintea problemelor respiratorii de la duelul cu Alaves.

În vârstă de 33 ani, Sergio Aguero este cel mai bun marcator din istoria clubului Manchester City, la care a evoluat timp de un deceniu (2011-2021), reuşind să înscrie 260 de goluri în 390 de meciuri. El a îmbrăcat de 101 ori tricoul selecţionatei Argentinei, pentru care a marcat 41 de goluri.

sursa:digi sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide