BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Revolut lansează, în ediție limitată, cardul Gold placat cu aur de 24 K

Revolut, super-aplicația financiară cu peste 16 milioane de clienți din care peste 1,4 milioane în România, a anunțat lansarea unui card placat cu aur de 24 de carate, în ediție limitată, care va putea fi achiziționat de utilizatorii din SUA, Marea Britanie și Spațiul Economic European.

Acest card surprinzător poate fi comandat, din 26 noiembrie, de clienții din piețele menționate anterior, indiferent de tipul de plan ales, și vine la timp pentru a pregăti cadourile cele mai interesante de sărbători. Deoarece cardul va fi disponibil doar într-un număr limitat de exemplare, cei interesați sunt invitați să îl comande direct din aplicație, cât mai repede. Prețul unui card este de 297,99 RON, iar costurile de expediere sunt incluse.

Fabricat dintr-o singură foaie de oțel dur – similar cardurilor Revolut Metal – cardul este placat cu aur de 24 de carate, printr-un proces de design meticulos. Pentru ca suprafața acoperită cu metalul prețios să nu fie afectată sau zgâriată, utilizatorii sunt sfătuiți să îl țină la distanță de chei sau obiecte cu margini ascuțite. Având la fel ca orice alt card Revolut Metal greutatea de 18g, cardului Gold îi stă cel mai bine în portofel.

”Cardul placat cu aur de 24 de carate face parte dintr-un segment aparte, conceput pentru cei care doresc să adauge un pic de lux în viața lor”, spune Alan Chang, Chief Revenue Officer. „Având în vedere experiența de zi cu zi a utilizatorului, căutăm mereu să oferim consumatorilor mai multe opțiuni și mai mult control, să le permitem să își pună propria amprentă asupra cardurilor Revolut, articole pe care le poartă cu ei aproape peste tot.”

Pentru Revolut, a le oferi clienților posibilitatea să-și adauge propriul stil opțiunilor de plată nu este o noutate, iar aceasta o arată și colecția sa de carduri atrăgătoare. Cardul Gold de 24 de carate în ediție limitată se alătură variațiunilor de carduri Metal existente: Lavandă, Aur, Roz, Argint, Gri Spațial și Negru.

La începutul acestei luni, Revolut a introdus în portofoliu cardurile metalice personalizate, devenind primul jucător din industrie care le permite clienților săi ce au optat pentru un plan plătit – Plus, Premium sau Metal – să creeze desene pe propriile carduri, direct în aplicație.

De la carduri personalizate la carduri atrăgătoare placate cu aur de 24 de carate, Revolut este încântat să-și implice clienții în procesul creativ și să-i echipeze cu modele de carduri ce reflectă stilul lor de viață.

Sursa: Economica.net


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide