BREAKING NEWS
  • 23:57 » Moldova va achita la timp avansul către Gazprom pentru gazele din ianuarie, asigură Guvernul
  • 23:53 » Proteze PRINTATE 3D. Un proiect PREMIAT al Universității Tehnice din Cluj, în sprijinul persoanelor cu nevoi SPECIALE
  • 23:45 » FOTO: Incendiu cu final TRAGIC într-o localitate din județul Mureș
  • 23:42 » Parlamentari ruşi îi cer lui Putin să recunoască independenţa regiunilor din estul Ucrainei
  • 23:40 » Comisia Europeană va reţine din fondurile alocate Poloniei, în contul amenzii pentru mina de la Turow
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Tricolorele, care vor încheia sub performanţa de la Mondialul din Japonia (2019), au făcut o primă repriză destul de bună, însă au cedat pe finalul ei, iar în cele din urmă diferenţa aceasta s-a regăsit pe tabelă la final. Jocul a fost echilibrat în prima parte, scandinavele reuşind să se desprindă la trei goluri pentru prima oară, 12-9, în min. 18. Erorile comise de echipa României în finalul primei părţi au făcut ca Suedia să înscris patru goluri la rând, de la 15-14 la 19-14, scor care s-a înregistrat la pauză.

În debutul reprizei secunde, Suedia şi-a mărit avansul la şase goluri, 22-16 (ecartul maxim), dar echipa antrenată de Adrian Vasile a reuşit să recupereze până la 22-20. Nordicele s-au desprins din nou la cinci goluri (28-23), scorul oscilând în jurul acestei diferenţe, pentru ca rezultatul final să fie 34-30, Suedia obţinând calificarea în sferturile de finală în urma acestui succes.

Golurile scandinavelor au fost reuşite de Linn Blohm 7, Jamina Roberts 5, Nathalie Hagman 5, Emma Lindqvist 4, Jenny Carlson 4, Carin Stromberg 3, Olivia Mellegard 2, Nina Dano 2, Elin Hansson 2.

Jessica Ryde a apărat 13 şuturi, încheind cu un procentaj de 30%. Meciul a fost arbitrat de muntenegrenii Novica Mitrovic şi Miljan Vesovic.

România este singura echipă prezentă la toate cele 25 de ediţii ale Campionatului Mondial (incluzând-o şi pe aceasta). La precedenta ediţie, în 2019 (Japonia), tricolorele s-au clasat pe locul 12, informează Agerpres.

Sursa: Digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide