TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

România needucată: un turist a tăiat cu flexul bariera de la Cota 1400 Sinaia, care era pentru protecția turiștilor

Dacă te întâlneşti cu o barieră pusă de-a curmezişul drumului este bine să ai un flex, dar mai ales mult tupeu.

I-au folosit unui şofer care cobora de la cota 1400 după ce drumul fusese blocat câteva sute de metri mai jos pentru protecţia turiştilor. Individul, ajutat de un prieten, a reuşit să taie bariera şi să coboare în staţiune.

Drumul către cota 1400 aparţine Primăriei Sinaia, iar autoritățile opresc accesul auto atunci când meteorologii anunță coduri de vreme rea. Sunt evitate, astfel accidentele provocate de căderile de copaci sau blocajele formate din cauza zăpezii și a gheții.Pentru cei care au cabane dincolo de barieră, Primăria a stabilit două ore pe zi – una dimineața şi una seara – când bariera este deschisă.

Pentru situațiile de urgență există afișat un număr de telefon al Poliției Locale care intervine imediat și deschide drumul.Șoferul care a tăiat bariera cu flexul riscă dosar penal pentru distrugere pentru că cei din Primăria Sinaia vor sa facă plângere.

Sursa ziaruldeiasi.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide