TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Povestea documentarului „România neîmblânzită”

Debutul filmului este la începutul primăverii, când natura se trezește la viață după câteva luni de hibernare. Pentru a evidenția acest aspect, cine putea fi mai potrivit decât un urs brun, care începe să se dezmorțească. Timp de 90 de minute, suntem captivi într-o lume departe de forfota orașului, unde natura este la ea acasă.

Peisajele te lasă cu respirația tăiată, iar „România neîmblânzită” te face să îți îmbunătățește cunoștințele generale cu privire la plante și animale. Vocea lui Victor Rebengiuc este perfectă pentru imaginile prezentate și ne poartă într-o lecție de biologie pe care o asimilăm extrem de ușor.

 

 

Așa cum am spus la începutul acestei recenzii de film, nu mă așteptam să fiu atrasă de un documentar românesc. Am văzut o serie de încercări eșuate și nu eram deloc curioasă cu privire la ceea ce aș putea să descopăr în „România neîmblânzită”. Deși a fost în cinematografe, nu am mers să îl văd.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide