BREAKING NEWS
  • 3:47 » STUDIU | Ce diferenţă face booster-ul anti-COVID în privinţa imunităţii?
  • 3:26 » Polițiști în concurs. Vor dona premiile pentru ajutorarea unui coleg
  • 1:35 » Desecretizarea informațiilor despre vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea dura până la 55 de ani
  • 1:17 » Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui injecţia
  • 0:49 » Franța și Italia au semnat un tratat bilateral de cooperare aprofundată
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Filmul o prezintă pe Irina, o tânără extrem de ambițioasă care se luptă să aibă o diplomă de studii superioare și să scape de violența din familiei ei complet disfuncțională. O experiență sexuală îi va impulsiona intenția de a lupta contra violenței din familia ei și o va face să ia decizii la care nu se gândea vreodată.

 

Mai mult, la gala de închidere a festivalului, lungmetrajul cu numele „Carbon”, o producție Republica Moldova – România regizată de Ion Borș, a câștigat premiul WIP Europa. Marele premiu de la această secțiune este în valoare de 10.000 de euro. Filmul va beneficia și de servicii de prost-producție și prezentarea în Marché du Film – Festival de Cannes 2022.

Un număr de treisprezece producții din 15 țări au concurat pentru trofeul Kutxabank-New Directors. Este vorba despre unul dintre cele mai mari premii ale evenimentului, în valoare de 50.000 de euro.

 

Și scurtmetrajul românesc „Planuri de vacanță” realizat de Alexandru Mironescu a fost inclus și prezentat la secțiunea Nest, dedicată proiectelor tinerilor cineaști. Proiectul a fost aplaudat la scenă deschisă.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide