BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Crăciunul acesta, pe mesele românilor se vor afla mai multe produse din carne de porc de import, deoarece țara noastră pare să mai asigure maxim o treime din consum, asta după ce pesta porcină a închis fermă după fermă și dus la uciderea a zeci de mii de porci.

De pe data de 22 noiembrie și până pe data de 28 noiembrie au fost înregistrate 30 de focare noi de pestă porcină africană. Numărul focarelor pare să fie în creștere, comparativ cu ultimele săptămâni.

 

În România sunt active 585 de focare de pestă porcină africană. În ultima săptămână au fost identificate peste 30 de cazuri, o cifră destul de mare care pare să îngrijoreze autoritățile. Cele mai multe focare sunt înregistrate în prezent în județul Ialomița. De teamă că pesta porcină le va afecta animalele, oamenii au începute deja să taie toți porcii. În comuna Verguleasa din Olt, pesta porcină a dus la uciderea a sute de porci, iar localnicii au început să taie animalele înainte.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide