TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Românul care a „invadat” Anglia: destinul tragic al vedetei mioritice primită la Londra precum un Pop-Star

Atunci când Marea Britanie ridica restricțiile de muncă pentru români și bulgari, britanicii se așteptau la o adevărată invazie a românilor, așa cum a fost în cazul Spaniei și Italiei. Cu stupoare însă, în ziua respectiva, un singur român „a invadat Anglia”.

Românul Victor Spirescu era primul român care sosea în Marea Britanie pentru a lucra pe teritoriul țării, atunci când UE schimba regulamentele în anul 2014. Chiar dacă țara noastră și Bulgaria au aderat la blocul comunitar în anul 2007, unele state membre au impus controale asupra cetățenilor acestor țări.

Acele restricții erau ridicate în data de 1 ianuarie 2014, atunci când atât românii și bulgarii aveau drept deplin de muncă pe teritoriul Regatului Unit. Cu toate că britanicii se temeau de o adevărată invazie, în aeroport, primul român care beneficia de restricțiile ridicate era Victor Spirescu, care a fost poreclit de către britanici „poster boy”.

„Nu am venit să vă jefuiesc ţara, am venit să muncesc şi apoi mă întorc acasă. Aici plătiţi bine, în România salariile sunt mici“, declara Victor Spirescu în 2014.

Visul său nu avea să dureze pentru tot restul vieții pentru că, în ianuarie 2022, „poster boy” murea în urma unui accident rutier. Acesta a decedat la vârsta de 33 de ani în data de 15 ianuarie în orașul din sudul Angliei, Milton Keynes.

Românul care a „invadat” Anglia a murit într-un accident de mașină

După ce a consumat cocaină, bărbatul s-a urcat la volan, conducând cu viteza de 160 de km/h, după cum au afirmat reporterii BBC. Mașina s-a răsturnat de mai multe ori, izbindu-se de copacii de pe marginea drumului. În mașină se mai afla prietenul său Eugen Condurache care s-a ales cu răni minore.

Acesta din urmă a fost anchetat de către magistrații Curții din Milton Keynes dându-le mai multe informații despre producerea accidentului. Potrivit lui Eugen Condurache, cei doi mergeau către un magazin din zonă pentru a cumpăra țigări.

invadat anglia
In 2014, Victor Spirescu ajungea in Marea Britanie, fiind primit ca un adevarat star

Spirescu nu purta centura de siguranță, iar în urma impactului a fost aruncat afară din mașină. Victor conducea un Mitsubishi Galant și a vrut să îi arate prietenului său cum trebuie efectuat un „drift adevărat”, fiind manevra prin care mașina se rotește, iar anvelopele lasă o urmă de cerc pe șosea.

Condurache a mai afirmat în declarația sa că Spirescu a început acele manevre periculoase, având viteza de 160-170 de km/.

„A început să ţipe, era foarte panicat. Ştia că urma să se întâmple ceva rău“, a spus Condurache în declaraţia sa.

Acest lucru avea loc la 4 dimineața, mașina începând să se rostogolească pe Chicheley Hill și aterizând în arborii de pe marginea carosabilului. Șoferul a fost aruncat din mașină, iar la scurt timp a decedat, în urma fracturilor multiple suferite. Un martor a apelat serviciile de urgență cărora nu le-a mai rămas decât să constate decesul lui Spirescu.

sursa: playtech.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide