TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Este clar că nu este nevoie de vreo petrecere sau vreun motiv special pentru care să te îmbraci frumos și să vrei să strălucești. Și nu este nevoie de un eveniment nici ca să optezi pentru o rochie lungă, până în zona gleznelor. Chiar dacă ești fată tânără, asta nu înseamnă că rochia până-n pământ îți va fura din tinerețe.

 

Un compleu roz aprins la care poți adăuga un sutien dintr-un costum de baie mai special, mai fancy, pe care nu prea ai avut ocazia să-l etalezi. Ai grijă totuși la mixul de culori, dar sigur nu vei da greș cu această combinație.

Un ultim sfat, dedicat persoanelor ce preferă să stea de cele mai multe ori în umbră și nu prea doresc să opteze pentru culori tari și excentrice, ar fi combinarea unor haine în culori neutre cu accesorii în culoarea roz aprins.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide