BREAKING NEWS
  • 17:13 » Noua fântână arteziană din Satu Mare, distrusă de două autoutilitare MAI care au trecut peste ea
  • 17:10 » Franța. Legea certificatului de vaccinare, constituțională. Patronii de baruri au voie să ceară și actul de identitate
  • 17:04 » Sorana Cîrstea, prima reacție după calificarea în optimi la Australian Open
  • 16:56 » „Megaberg”, aisbergul uriaș desprins de Antarctica și topit complet în călătoria spre Sud. A eliberat și 1,5 miliarde de tone apă/ zi
  • 16:49 » Cod galben de ninsori și viscol, valabil până luni. Care sunt zonele vizate
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Este clar că nu este nevoie de vreo petrecere sau vreun motiv special pentru care să te îmbraci frumos și să vrei să strălucești. Și nu este nevoie de un eveniment nici ca să optezi pentru o rochie lungă, până în zona gleznelor. Chiar dacă ești fată tânără, asta nu înseamnă că rochia până-n pământ îți va fura din tinerețe.

 

Un compleu roz aprins la care poți adăuga un sutien dintr-un costum de baie mai special, mai fancy, pe care nu prea ai avut ocazia să-l etalezi. Ai grijă totuși la mixul de culori, dar sigur nu vei da greș cu această combinație.

Un ultim sfat, dedicat persoanelor ce preferă să stea de cele mai multe ori în umbră și nu prea doresc să opteze pentru culori tari și excentrice, ar fi combinarea unor haine în culori neutre cu accesorii în culoarea roz aprins.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide