BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Actrița Rebel Wilson se află mai tot timpul în lumina reflectoarelor. Aceasta trebuie să acorde o atenție deosebită tenului său, mai ales că îl expune deseori machiajelor încărcate. Dacă în trecut aceasta nu acorda o atenție deosebită produselor pe care le folosește, recent Rebel Wilson le-a dezvăluit fanilor săi secretul pentru care tenul său arată mai bine ca niciodată.

Deși nu folosește foarte multe produse, rutina de îngrijire a lui Rebel Wilson este alcătuită în așa fel încât să ofere cele mai bune rezultate în doar câțiva pași simpli. Actrița le-a dezvăluit fanilor că își începe rutina prin curățarea tenului. Recent, vedeta a descoperit produsele din coreea pe care a ajuns să le îndrăgească.

Rutina de îngrijire a lui Rebel Wilson a fost alcătuită de actriță alături de un medic dermatolog. Aceasta și-a sfătuit fanii să consulte un medic înainte de a decide ce este mai bine pentru tenul lor. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, actrița a povestit și despre procedurile pe care le realizează pentru a-și menține tenul fără imperfecțiuni.

 

Sursa: CaTine.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide