BREAKING NEWS
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
  • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cremă cu SPF

Cam oricine știe asta – SPF-il nu trebuie să lipsească, indiferent dacă este cald, frig, soare sau înnorat. Cremele cu SPF fac foarte bine și protejează pielea atât de riduri, dar mai ales de cancerul de piele.

 

Demachiere

Cam cel mai important pas pe care îl poți face pentru a te asigura că tenul tău se va păstra curat și tânăr cât mai mult timp este demachierea. Sigur nu este cel mai plăcut lucru de făcut după oboseala de la birou, ori după ce revii de la o petrecere târziu în noapte. Dar știi foarte bine cât de important este să faci asta, că doar durează 5 minute, nu mai mult.

 

Hidratare

Clasicul mesaj cu cei minim doi litri de lichide pe zi este bun și în ceea ce privește pielea feței. Hidratarea trebuie făcută atât intern, cât și extern: bea multă apă pentru intern și folosește o cremă cât mai hidratantă pentru extern. Cremele de acest gen trebuiesc alese cu grijă.

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide