BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Rutina de îngrijire coreeană este amplă și complexă. Cu toate acestea, rezultatele sale merită tot efortul și atenția. De-a lungul timpului, femeile asiatice au fost admirate pentru pielea lor superbă. Obsesia pentru un ten cât mai aproape de perfecțiune a dus la adăugarea a tot mai multe produse în rutina de îngrijire de bază.

Rutina de îngrijire coreeană începe prin îndepărtarea machiajului și a uleiurilor care s-au acumulat pe față pe parcursul zilei. Primul pas nu este doar relaxant, dar și foarte util pentru tenul tău. Folosește o cotonetă îmbibată în apă micelară și îndepărtează ușor machiajul și impuritățile. Acest pas trebuie folosit atât în rutina de îngrijire a tenului pentru dimineață, cât și pentru seară. Încearcă să folosești un produs calmant care să aibă printre ingrediente ceai verde sau ulei de macadamia.

Cel de-al doilea pas ține de curățarea tenului. În rutina de îngrijire coreeană este recomandată curățarea tenului cu un cleanser de două ori. Această procedură ajută la eliminarea impurităților care ar putea duce la apariția coșurilor. Cleanserul pe bază de apă este o alegere potrivită pentru a realiza procedura celebră intitulată double cleansing. Astfel vei putea să îndepărtezi murdăria, transpirația sau uleiurile care s-au produs pe parcursul zilei.

 

 

Sursa: CaTine.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide