TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cerceii de dimensiuni mari.

Cerceii creole, de dimensiuni mari în special, se numără printre accesoriile la care poți recurge indiferent de tipul de ținută. 

 

Bijuteriile cu perle

În sezonul anului trecut, asemănător cu cel al acestui an, s-a optat pentru combinația dintre modern și vechi, astfel perlele vor veni cu un plus de feminitate ținutei tale și se vor încadra perfect în tendințele actuale.

 

Bijuteriile cu zale

Acestea nu se demodează și oferă anumite accente de tip rock vestimentației tale. Fie că optezi pentru o bijuterie clasică cu zale sau pentru una reinterpretată, cu siguranță nu vei da greș în această alegere.

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide