TRENDING
  • 21:28 » Ciolacu le-a spus șefilor OMV că nu discută legea offshore atât timp cât Austria se opune României în Schengen
  • 21:56 » Furie în rândul militarilor ucraineni din prima linie, după ce liderii armatei au anunțat din greșeală eliberarea unui sat lângă Bahmut
  • 21:49 » Proiect de lege: Închisoare de până la 25 de ani pentru producerea, vânzarea, transportul, deţinerea de droguri de mare risc
  • 21:44 » Bărbat reţinut după ce a furat 70.000 de lei dintr-un autoturism. A intrat în mașină după ce a copiat semnalul închiderii centralizate
  • 21:39 » Șoferul care a omorât o familie de spanioli în Sibiu a fost condamnat la 20 de ani de închisoare și plata unor daune de 850.000 de euro
Daca ti-a placut, distribuie acum!

S-a dus să-i ceară tricoul lui Messi, dar a fost trimis la plimbare. Reacția care nu s-a văzut la TV: “Nu mi l-a dat!

Lionel Messi a refuzat să-i dea tricoul lui Andrew Gavrillon

Peste 20.000 de fani au asistat la momentul istoric în care starul argentinian a evoluat pentru prima dată în tricoul lui PSG. În minutul 66, Leo Messi a intrat pe teren în locul prietenului său, Neymar.

Cel poreclit “Puricele” nu a reușit să înscrie, însă toți cei de pe teren au fost pur și simplu încântați de prezența sa.

Dacă portarul celor de la Reims și-a luat copilul în brațe și a mers la Leo Messi pentru a face o poză cu el, un alt jucător al gazdelor, Andreaw Gravillon, i-a cerut tricoul starului argentinian, după meci. Fundașul celor de la Reims s-a lovit însă de un refuz.

“Leo Messi e impresionant. Anul trecut, ne uitam cum joacă în Champions League, iar acum e o plăcere să-l avem la noi în campionat și e o plăcere chiar și să-i fim adversari. Am mers la el după meci, ca să-i cer tricoul pentru frățiorul meu mai mic, dar nu mi l-a dat. Poate data viitoare voi fi mai norocos.”, a declarat Gravillon.

Ce spune Mauricio Pochettino despre Lionel Messi

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

PSG s-a impus la Reims prin golurile marcate de Kylian Mbappe (15, 63). Messi a intrat pe gazon în minutul 66 al partidei, în aplauzele publicului, în locul brazilianului Neymar, după ce transferul său a fost oficializat pe 10 august, din postura de jucător liber.

“Este o victorie importantă pentru noi, nu am luat gol, ceea ce era unul dintre obiectivele noastre. A fost dificil, mulţi jucători au revenit târziu şi nu sunt la cel mai bun nivel fizic. Dar cele trei puncte ne plasează într-o bună poziţie şi era important să continuăm cu victorie”, a spus Pochettino.

“Leo Messi a fost bine şi încă de la primele sale atingeri ale mingii el a adus linişte echipei. Chiar dacă este Messi, este bine pentru el să înceapă cu o victorie. A fost minunat să auzim cum îl aclamă publicul, nu doar suporterii noştri, dar este un lucru pe care Messi l-a câştigat”, a mai spus tehnicianul argentinian.

“În grupul nostru, Leo poate emana o anumită energie, o personalitate. Despre Mbappe, preşedintele şi directorul nostru sportiv au vorbit deja, deci nu am nimic în plus de spus pe marginea acestui subiect”, a adăugat Pochettino.

sursa digisport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide