BREAKING NEWS
  • 0:09 » Patru escrocherii comune cu criptomonede și cum să le evitați
  • 23:53 » Președintele Bolsonaro respinge cerința de vaccinare pentru intrarea în Brazilia
  • 23:36 » SUA lovește Iranul cu noi sancțiuni pentru abuzuri „grave” ale drepturilor omului
  • 23:18 » Potrivit raportului, World Inequality Report 2022, averea medie a gospodăriilor din India este de 9.83.010 INR.
  • 22:44 » Captură impresionantă de petarde, în Mehedinți
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Samsung vrea să-ți facă tranziția semnificativ mai ușoară de la iPhone la Android cu ajutorul unei aplicații web surprinzător de bine realizată, iTest.

Dacă ești utilizator de iPhone de ceva timp și te gândești să treci la ”echipa adversă”, Samsung a făcut un efort semnificativ pentru a-ți facilita tranziția și pentru a te convinge că nu ai atât de multe de învățat dacă îmbrățișezi sistemul Android. În acest scop, a lansat un site accesibil la această adresă care ascunde o aplicație web foarte bine realizată.

Intitulată iTest, aplicația web poate fi salvată pe ecranul principal al telefonului tău Apple, iar când o atingi, pare că ai trecut la un smartphone Samsung, cu o interfață completă, aplicații și o serie de funcții la care poți apela ca și cum ai avea în mână un telefon cu Android.

Cu ajutorul iTest, poți vedea toate aplicațiile native pe care le ai pe un telefon Samsung de top. Poți accesa o mare parte dintre ele și poți înțelege cum funcționează prin tutoriale interactive, clipuri video, animații, notificări și nu numai. Ca un detaliu drăguț, Apple făcea ceva similar în 2014, dar la un nivel semnificativ mai simplu, cu același scop, să te convingă să renunți la Android.

”Știm că ideea de a face tranziția la un nou sistem de operare poate fi înfricoșătoare pentru mulți utilizatori de mobile”, atrage atenția John Alexander de la Samsung. ”iTest a fost creat pentru a oferi consumatorilor un pic din Samsung, fără să schimbe telefoanele. Deși nu putem replica fiecare funcție sau opțiune, experiența permite utilizatorilor să exploreze o plajă de aplicații și funcții de la telefon până și aplicații de mesagerie până la Galaxy Store”, a adăugat oficialul companiei sud-coreene.

În final, acest mecanism de marketing este fascinant și semnificativ mai util decât alte tentative agresive din trecut. Rămâne să vedem dacă va convinge utilizatorii să migreze și, nu în ultimul rând, dacă vor renunța la iPhone pentru Samsung, nu pentru alte terminale cu Android.

 

sursa:playtech


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide