TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

SĂRBĂTORIREA CUPLURILOR DE AUR ȘI ARGINT, ÎN COMUNA VULCANA-PANDELE

Primăria comunei Vulcana-Pandele a sărbătorit și anul acesta cuplurile care au împlinit 25 și 50 de ani de căsătorie. Evenimentul a fost înscris în programul manifestărilor dedicate Zilelor comune Vulcana-Pandele și sa bucurat de o largă apreciere din partea cetățenilor. Deosebit de emoționați au fost sărbătoriții, așa cum se vede și din imaginile surprinse de la eveniment.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide