TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Scandal într-un parc din Bucureşti, după un conflict între doi copii. Părinții s-au luat la ceartă și o femeie a fost rănită

Un scandal pornit de la doi copii și în care au intervenit mai mulți adulți a avut loc marți seara într-un parc din Sectorul 3 al Capitalei. O femeie a fost rănită, iar asupra unuia dintre bărbații implicați a fost găsit un obiect contondent. Toate persoanele au fost duse la audieri, potrivit polițiștilor.

Polițiștii din Capittală au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la un conflict izbucnit într-un parc din Sectorul 3.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că doi minori au avut un conflict, iar ulterior părinții, dar și alte două persoane au intervenit în dispută. Situația ar fi escaladat, iar o femeie a fost lovită la un picior.

”În seara, de 07. 09.2021, în jurul orei 20.30, prin apel 112 a fost sesizat un conflict, între două persoane, în interiorul unui parc din sectorul 3. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 12, care au depistat şi identificat mai multe persoane. În fapt, din primele date a rezultat faptul că doi minori au avut un conflict, ulterior părinţii, dar şi alte două persoane intervenind în dispută”, a transmis, marţi seară, Poliţia Capitalei.

Toate persoanele implicate au fost duse la poliție pentru audieri. Asupra unui bărbat a fost găsit un obiect contondent.

”Toate persoanele implicate au fost conduse la sediul subunităţii de poliţie pentru audieri. Asupra unui bărbat a fost găsit un obiect contondent. În cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, au mai transmis poliţiştii.

Sursa Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide