TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Scandal oprit cu focuri de armă de polițiștii din județul Olt. Patru bărbați au fost reținuți

masina-politie

Patru bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 40 de ani au fost reținuți de polițiști în urma unui conflict care a avut loc duminică, 15 august, pe o stradă dintr-o localitate din județul Olt.

Potrivit IPJ Olt, la data de 16 august, patru bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 40 de ani, toți din comuna Radomirești, au fost reținuți de polițiști, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 15 august, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Radomirești, s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, pe o stradă din aceeași localitate, a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane, iar pentru aplanarea conflictului, polițiștii aflați la fața locului au executat mai multe focuri de avertisment, în plan vertical, fiind restabilită ordinea și liniștea publică.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificați 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 40 de ani, care ar fi lovit un alt bărbat, în vârstă de 48 de ani.

Conform sursei citate, la data de 17 august, față de cele patru persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Sursa: Romania24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide