TRENDING
  • 18:28 » Celebrul vlogger MrBeast ajută 1.000 de oameni să își recapete vederea. Peste 41 de milioane de vizualizări într-o zi
  • 18:27 » Compatibilitate astrologică: zodiile cu care te înțelegi și cele de care e bine să fugi
  • 18:26 » Efectul neștiut al cafelei cu lapte
  • 18:25 » Combinații de alimente interzise. Cum trebuie să mâncăm corect pentru a avea o digestie sănătoasă
  • 18:23 » Salariile angajaţilor din transport şi distribuţie: Cât câştigă un curier, un dispecer auto sau un şofer
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Scandal oprit cu focuri de armă de polițiștii din județul Olt. Patru bărbați au fost reținuți

masina-politie

Patru bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 40 de ani au fost reținuți de polițiști în urma unui conflict care a avut loc duminică, 15 august, pe o stradă dintr-o localitate din județul Olt.

Potrivit IPJ Olt, la data de 16 august, patru bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 40 de ani, toți din comuna Radomirești, au fost reținuți de polițiști, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 15 august, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Radomirești, s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, pe o stradă din aceeași localitate, a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane, iar pentru aplanarea conflictului, polițiștii aflați la fața locului au executat mai multe focuri de avertisment, în plan vertical, fiind restabilită ordinea și liniștea publică.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificați 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 40 de ani, care ar fi lovit un alt bărbat, în vârstă de 48 de ani.

Conform sursei citate, la data de 17 august, față de cele patru persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Sursa: Romania24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide