BREAKING NEWS
  • 23:57 » Moldova va achita la timp avansul către Gazprom pentru gazele din ianuarie, asigură Guvernul
  • 23:53 » Proteze PRINTATE 3D. Un proiect PREMIAT al Universității Tehnice din Cluj, în sprijinul persoanelor cu nevoi SPECIALE
  • 23:45 » FOTO: Incendiu cu final TRAGIC într-o localitate din județul Mureș
  • 23:42 » Parlamentari ruşi îi cer lui Putin să recunoască independenţa regiunilor din estul Ucrainei
  • 23:40 » Comisia Europeană va reţine din fondurile alocate Poloniei, în contul amenzii pentru mina de la Turow
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Djokovic a fost interogat și ținut mai multe ore sub pază. Momentan, sportivul este într-un centru de detenție pentru imigranți, până luni, când instanța va decide dacă va fi sau nu deportat.

Dijana Djokovic, mama lui Novak: Îl țin prizonier. Pur și simplu nu e corect, este inuman. Așa că doar sper că va fi puternic, pentru că încercăm să fim și foarte puternici pentru a-i oferi puțină energie pentru a merge mai departe. Sper că va câștiga.
Jurnalist: Cum e cazarea?
Dijana Djokovic: Cazarea? Teribilă. Cazare groaznică. Este doar un mic hotel pentru imigranți, dacă poate fi numit hotel, cu gândaci, este atât de murdar, iar mâncarea este groaznică. Nu vor să-i dea nicio șansă să se mute la un hotel sau într-o casă mai bună pe care a închiriat-o deja.

În scandal s-a implicat inclusiv președintele Serbiei, care i-a acuzat pe australieni de hărțuire. Novak Djokovic a călătorit pentru a juca la Australian Open. Viza lui a fost anulată, pentru că toți cei care ajung în această țară sunt obligați să fie vaccinați cu schemă completă. Numărul 1 mondial, care vrea să-și apere titlul cucerit anul trecut la Melbourne, susține că are imunitate naturală după ce a făcut COVID în ultimele 6 luni. Argumentul e acceptat de Federația australiană de Tenis, care i-a şi permis să vină la turneu, dar e respins de guvern.

Scott Morrison, premierul Australiei: Regulile sunt reguli și nu există tratament preferențial. Regulile sunt reguli! Pentru obținerea unei vize este nevoie de vaccinare cu schema completă sau o scutire medicală. Nu a existat o astfel de scutire, așa că și el (Djokovic, n.red.) trebuie să respecte regulile, la fel ca oricine altcineva. Până la urmă, responsabilitatea aparține călătorului, el trebuie să se asigure că poate intra în țara noastră respectând legea.

Daniil Medvedev, numărul 2 ATP: Dacă are o scutire corectă, ar trebui să fie aici. Dacă nu are, atunci nu ar trebui să fie aici.

Rafael Nadal, numărul 6 ATP: Toată lumea poate să ia propriile decizii, dar există și consecințe. Îmi pare rău oarecum pentru el (Djokovic, n.red.), dar în același timp știa de acum câteva luni condițiile (de participare, n.red.), așa că a acționat în cunoștință de cauză. Eu cred în ceea ce spun experții în medicină. Dacă ei spun că trebuie să ne vaccinăm, atunci așa este.

Sursa: Digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide