TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Scandalul acuzaţiilor de bullying formulate împotriva lui Meghan Markle: Palatul Buckingham îşi ameliorează procedurile interne

Ancheta care priveşte acuzaţiile de bullying formulate împotriva lui Meghan Markle, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, a dus la o ameliorare a procedurilor interne, însă concluziile sale nu vor fi făcute publice, a dezvăluit o sursă de la Palatul Buckingham, informează AFP, scrie AGERPRES.

Niciun detaliu nu a fost comunicat în legătură cu reformele efectuate de departamentul de resurse umane de la Palatul Buckingham, pentru a se garanta astfel anonimatul celor care au participat la această anchetă independentă, potrivit aceleiaşi surse.

După ce cotidianul britanic The Times a dezvăluit în martie 2021 că soţia prinţului Harry a fost acuzată de comiterea unor fapte de hărţuire şi intimidare în perioada când a locuit la Palatul Kensington din Londra – înainte să se retragă alături de soţul ei din rândul membrilor activi ai monarhiei din Marea Britanie -, biroul de presă de la Palatul Buckingham a publicat un comunicat în care a precizat că familia regală britanică se declară “extrem de preocupată” de acea chestiune.

“Membrii personalului angajat în acea perioadă, inclusiv cei care au părăsit între timp casa regală, vor fi invitaţi să participe la anchetă pentru a vedea dacă anumite învăţăminte pot fi trase din acest lucru”, a anunţat biroul de presă de la Palatul Buckingham, adăugând că “nu tolerează şi nu va tolera niciodată hărţuirea şi intimidarea la locul de muncă”.

Potrivit The Times, o plângere pentru fapte de bullying comise asupra unor asistenţi a fost depusă în octombrie 2018 de Jason Knauf, care ocupa pe atunci funcţia de director de comunicare al cuplului princiar Harry-Meghan.

Meghan Markle a dezminţit acuzaţiile formulate împotriva ei.

Suplimentul duminical Sunday Times a publicat recent un articol despre reformele interne de la Buckingham Palace evocate joi, precum şi despre decepţia participanţilor la anchetă, care s-au plâns că acel raport va fi “îngropat” odată cu decizia de a nu-i face publice concluziile.

Anunţul a fost făcut cu ocazia prezentării raportului anual privind finanţele familiei regale britanice.

Pentru anul fiscal 2021-2022, cheltuielile s-au ridicat la 102,4 milioane de lire sterline (118 milioane de euro), în creştere cu 17% în raport cu anul precedent, mai ales din cauza costurilor ocazionate de renovările în curs de desfăşurare la Palatul Buckingham, care au crescut cu 41% şi au ajuns la 54,6 milioane de lire sterline.

Alocaţia anuală (“sovereign grant”) acordată de Trezoreria publică, fixată la 15% din veniturile generate de Patrimoniul Coroanei (“Crown Estate”), a fost stabilită la 86,3 milioane de lire sterline, în creştere cu 400.000 de lire sterline în raport cu anul precedent.

Sovereign Grant permite finanţarea cheltuielilor fixate pentru activităţile oficiale de reprezentare a suveranului din Marea Britanie şi a membrilor familiei sale, referindu-se mai ales la plăţi privind salariile angajaţilor, întreţinerea şi administrarea palatelor regale, călătoriile şi recepţiile oficiale.

Sursa:Stiripesurse


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide