BREAKING NEWS
  • 0:49 » Eveniment caritabil Timisoara
  • 21:25 » Începe a doua etapă de generare a voucherelor în cadrul programului Rabla pentru Electrocasnice
  • 21:15 » Ce este grăsimea abdominală.
  • 21:01 » Cele mai bune uleiuri pentru părul uscat și deteriorat.
  • 20:57 » Ce este uleiul squalane
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Se pare că ultima ceartă dintre Oana și Petre Roman a pornit după ce politicianul și-ar fi sunat fiica să îi facă reproșuri. Oana nu a mai putut păstra tăcerea, așa cum a încercat să facă de fiecare dată la gândul că poate relația lor s-ar putea repara, dar de data aceasta paharul s-a umplut. Nu ar fi prima oară când mărturisește că fostul premier este cel care nu dorește să refacă relația cu fiica sa, pe când ea chiar își dorește să-l aibă mai aproape în viața sa.

Ba chiar mai mult, aceasta a ținut să precizeze că, la momentul actual, relația ei cu tatăl său este una „disfuncțională”. În cazul în care nu știți despre ce este vorba, se pare că Petre Roman a dorit o explicație pentru declarațiile oferite de fosta soție tocmai în 2017, când susținea în presă că fostul soț nu mai ține legătura cu fiice din cauza actualei partenere.

 

Relația tată-fiică este una dintre cele mai importante legături ce se pot crea într-o familie, este ceva unic și special. Petre Roman și-a sunat fiica să o tragă la răspundere cu privire la o declarație făcută publică de fosta sa soție, mama Oanei. Oana nu a mai suportat și a răbufnit, povestit toată întâmplarea internauților.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide