TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Se întâmplă în România: un boxer a fost bătut de antrenor după ce a câștigat titlul! Ce urmează și reacția agresorului

Un moment regretabil a avut loc la o competiție națională de box, pentru sportivii sub 20 și sub 22 de ani, de la Brăila.

Gabriel Șchiopu, boxer din Ploiești, tocmai câștigase titlul de campion la național la categoria sub 20 de ani și se pregătea de festivitatea de premiere, moment în care a fost lovit cu brutalitate de către antrenorul Bogdan Dobrescu, de la CSM Brăilă, și s-a ales cu arcada spartă. Regretabila întâmplare a fost surprinsă de camerele de supraveghere din sală, iar imaginile au fost distribuite pe canalul de Youtube al publicației locale De Brăila.

Un boxer a fost bătut de antrenor după ce câștigase titlul

Victima susține că a fost lovită după ce i-a transmis antrenorului său, Ion Moroiță, că agresorul, Bogdan Dobrescu, înjură la copii.

Maestrul Dobrescu Bogdan a țipat la copii, i-a înjurat. Eu am coborât jos din ring și copiii mi-au zis. I-am spus maestrului meu, Moroiță Ion, ‘uitați, maestre, ce urât vorbește maestrul Dobrescu’!”, a povestit Bogdan Șchiopu, potrivit știrileprotv.ro.

După ce a fost lovit, Gabriel Șchiopu a urcat pe podium pentru a-și ridica trofeul, iar ulterior a mers la spital pentru investigații.

Pe Facebook, sportivul a anunțat că-l va da în judecată pe Bogdan Dobrescu: ”Eu nu l-am jignit! De ce a recurs la așa un gest? Invidia oare? Motivul că nu l-am băgat în seama? Chiar nu știu! Mergem pe cale legală!”.

Reacția lui Bogdan Dobrescu

Antrenorul care l-a bătut pe Gabriel Șchiopu se apără și susține că i-a spart arcada sportivului mai degrabă involuntar.

Discutam în sală cu maestrul Feri Vaștag și nu ne puteam înțelege din cauza țipetelor unor copii, care strigau la meciul lui Șchiopu. I-am rugat să tacă din gură și au înțeles. Apoi, m-a chemat Moroiță să mă întrebe ce-am avut cu puștii, i-am explicat și începuse să mă ia cu chestii de genul ‘da’ cine ești tu?’.

Pe Șchiopu l-am avut elev în urmă cu trei ani, l-am ajutat să iasă campion național, iar el mă jignea în toate felurile pe Facebook după ce l-am prins fumând și am trimis poze și lui Moroiță, și pe la Federație. Iar acum a intervenit în discuție.

‘Cu ce m-ai ajutat tu?’. Și m-a înjurat. În momentul ăla i-am tras o palmă și, fără să vreau, l-am atins și cu cureaua de la ceas, care s-a și rupt când l-am nimerit în arcadă”, a spus Bogdan Dobrescu, potrivit playsport.

Sursa: Digi24

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide