BREAKING NEWS
  • 17:54 » Kremlinul are de ce să se teamă – Toate țările nordice vor apăra Suedia și Finlanda în cazul unui atac înainte de aderarea la NATO
  • 17:51 » Criticat în Europa, iubit în propria țară! Viktor Orban pare de neoprit: Parlamentul maghiar îl realege pentru a cincea oară în funcția de premier
  • 17:50 » Gică Hagi, atac la Gigi Becali: A demonstrat, încă o dată, că nu ştie să piardă
  • 17:49 » Kremlinul îi acuză pe agenții americani că nu mai au niciun pic de rușine
  • 17:47 » FOTO Un magazin IKEA din București a ridicat un uriaș steag LGBT
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ședință la Primăria Comunei Pucheni privind apariția unui urs brun!

Astăzi, 11.05.2021, ora 14.00, la sediul Primăriei Comunei Pucheni a avut loc o ședință, condusă de prefectul județului Dâmbovița în calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, ca urmare a sesizărilor privind apariția speciei ursului brun la nivelul UAT Pucheni.
Au participat reprezentanți ai următoarelor instituții: Inspectoratul de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița, Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarb I” al județului Dâmbovița, Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița, Garda Națională de Mediu-Comisariatul Județean Dâmbovița, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Dâmbovița, Direcția Silvică Dâmbovița, Garda Forestieră Ploiești, Agenția Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Dâmbovița, Primăria Comunei Pucheni.
În conformitate cu Hotărârea CJSU nr. 05/30.06.2017 privind modul de acțiune a instituțiilor responsabile în gestionarea incidentelor și situațiilor de urgență generate de animalele sălbatice la nivelul județului Dâmbovița, a fost constatată încadrarea situației la un nivel de risc MEDIU.
În acest sens, a fost emisă Hotărârea CJSU Dâmbovița nr 121/11.05.2021 privind aprobarea măsurilor și a acțiunilor urgente necesar a fi aplicate ca urmare a apariției speciei ursului brun la nivelul UAT Pucheni.
Biroul de presă al Instituției Prefectului-județul Dâmbovița

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide