TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Sediul unei filiale AUR din Banat, vandalizat. Ce a transmis Poliția

Sediul AUR din Bocșa, județul Caraș-Severin a fost vandalizat. Polițiștii spun că persoane necunoscute au spart geamurile clădirii, fără a se pătrunde, însă, în interior.

Actele de vandalism ar fi avut loc sâmbătă, spun reprezentanții Poliției Caraș-Severin, iar despre acest fapt a fost sesizată Poliția orașului Bocșa.

„La data de 12 august 2021, polițiști de la Poliția orașului Bocșa au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart 4 geamuri de la clădirea sediului partidului, de pe raza orașului, fără a se pătrunde în interior”, arată Poliția Caraș-Severin, într-un comunicat de presă transmis duminică.

Potrivit sursei citate, aspectele sesizate sâmbătă fac obiectul unui dosar penal, în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, ancheta fiind în desfășurare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

Duminică, după ora 14:00, prin apel 112, a fost sesizat și Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, cu privire la cele semnalate anterior în spațiul public. „În prezent, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt”, mai spun polițiștii din cadrul IPJ Caraș-Severin. Liderul AUR, George Simion, se află chiar astăzi într-o vizită în județul Caraș-Severin.

Sursa pressalert.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide