TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Sunt copii care nu au avut dreptul la iubire, educație, ocrotire în sânul familiei naturale, dar nici nu simt că au șchiopătat, doar că au fost primiți în interiorul alteia care era deja formată. L-a abandonat în spital, apoi a ajuns într-un centru de plasament.

Dumnezeu nu l-a părăsit, însă. I-a trimis îngeri pe pământ. L-a ocrotit trimițându-i cea mai bună mamă, cea care încă-l crește pentru că, deși Sergiu este un adevărat tânăr cu principii, valori, puncte de vedere proprii, încă este văzut copilul mamei care l-a crescut cu dragoste nelimitată, fără granițe, dincolo de sângele pe care îl poartă în vene. Nu au același ADN, dar au valori comune pe care le împărtășesc.

Sergiu Gliga:„Mai curajos a fost să dorm cu un defunct în mașina de funerare.!

Sergiu, te-am văzut la emisiunea televizată „Românii au talent”, te-am apreciat, apoi a urmat o conectare pe rețelele de socializare și uită-ne într-o discuție. Ce ne poți spune despre tine? Cu ce te preocupi în prezent?

Eu sunt Sergiu Gliga, am 25 de ani și de trei ani aproape sunt clujean. Locuiesc aici în chirie, iar ca ocupație am mai multe activități. Administrez o firmă de servicii funerare, am lucrat pe perioade determinate la IML Cluj, respectiv la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu”. Predau canto-pian, am un elev nevăzător.

 

sursa: digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide