BREAKING NEWS
  • 23:59 » Alte 9 cazuri de variola maimuţei au fost raportate în ultima săptămână
  • 23:56 » Medicii de familie îl critică pe Rafila și se plâng că nu vor mai putea primi bolnavi la timp din cauza rețetelor de pastile de iod
  • 23:53 » Apelul Ministerului Afacerilor Interne, după ce trei oameni s-au înecat în doar câteva ore: „Nu vă mai riscați viața”
  • 23:50 » Ministerul Sănătății revine cu precizări despre pastilele cu iod: Se iau numai în caz de expunere după un incident nuclear
  • 23:46 » Un câine abandonat a fost salvat din pădure, la Brașov. Era legat cu sârmă de un copac și într-o stare avansată de deshidratare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Sezonul 2 din The Witcher are în sfârșit o dată de lansare

Sezonul 2 din The Witcher are în sfârșit o dată de lansare. După doi ani de așteptare sezonul 2 va fi lansat pe 17 decembrie 2021.

Data a fost dezvăluită la evenimentul WitcherCon. Iată data lansării, după cum a fost dezvăluită de Netflix pe social media:

Sezonul 2 îi va duce pe Geralt și Ciri la Kaer Morhen și ne va face cunoștiință cu câțiva dintre frații lui Geralt. WitcherCon ne-a adus anunțul oficial după o așteptare foarte lungă. Cu siguranță fanii vor fi, fără îndoială, încântați să îi revadă pe Geralt din Rivia, Ciri și Yennefer.

Pentru moment nu sunt foarte multe informații legate de sezonul 2, dar putem să recapitulăm ce știm până acum. Henry Cavill (Geralt), Anya Chalotra (Yennefer) și Freya Allan (Ciri) sunt pregătiți să se întoarcă pentru sezonul 2 The Witcher.

Trei vrăjitori noi se alătură distribuției printre care Lambert, interpretat de Paul Bullion, și Coën, interpretat de Yasen Atour. Sezonul 2 ne va duce la Kaer Morhen, unde sunt instruiți vrăjitorii. Fanii vor fi deja familiarizați cu Lambert, el aparținând școlii Wolf Witcher la fel ca Geralt.

Este interesant faptul că producătorii aduc aparent vrăjitori suplimentari pentru sezonul 2. Asta pentru că acești profesioniști care ucid monștri sunt de obicei considerați a fi o rasă pe cale de dispariție (cel puțin în cărți și jocuri video).

Se pare că legătura inițială dintre Ciri și Geralt, aspect în mare parte omis în cărți, va fi explorată mai mult în sezonul 2. „Am descoperit în scrierea emisiunii că nu am vrut de fapt să trecem peste primele luni împreună când se cunosc ”, a spus producătoarea Lauren Hissrich pentru TV Guide, „asta face parte din distracție ”.

Hissrich a declarat, de asemenea, pentru Pure Fandom că „Fără spoilere, voi spune că există o recoltă de monștri noi, un cost nou pentru magie și perechi noi și neașteptate ale personajelor noastre preferate”.

The Witcher ar putea rula pe Netflix pentru mult timp. Hissrich susține că a gândit idei pentru șapte sezoane masive. Și cu siguranță există suficient material pentru ca această declarație să fie viabilă.

Sursa: noobz.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide