BREAKING NEWS
  • 13:37 » Vasile Dîncu: Nu se pune problema unei intervenții militare a NATO în Ucraina
  • 13:33 » Mamă și fiică, acuzate că efectuau intervenții de estetică medicală fără a avea studii
  • 13:29 » OMS: Următoarea variantă va fi cu mult mai contagioasă decât Omicron, întrebarea este dacă va fi mai mortală
  • 12:14 » Wijnaldum şi-a făcut bagajele şi e gata de o reîntoarcere în Premier League
  • 12:09 » Barcelona, transfer pe finalul perioadei de mercato! S-a înțeles cu starul lui AC Milan
Daca ti-a placut, distribuie acum!

„În primul rând cred că ar trebui să ne setăm așteptări realiste când vine vorba de vacanță și să luăm în calcul faptul că vacanța nu înseamnă numai relaxare, ci poate aduce și situații tensionate, situații cu mici conflicte. E important cu ce setări plecăm de acasă, ca să nu fim dezamăgiți la fața locului”, a spus Hranovschi. Ea adaugă că trebuie să pregătim și copiii pentru vacanță, iar această pregătire depinde de vârsta copiilor.

„Vom lua în calcul și vacanțele anterioare – ce a mers bine, ce nu a mers bine – și vom ține cont și de aceste aspecte. Abia apoi vom transmite copilului mesaje clare și reale despre ceea ce urmează să se întâmple”, a spus ea.

Aceasta, deoarece părinții vorbesc uneori și despre lucruri pentru care nu au garanția că se vor întâmpla sau tind să vorbească doar despre părțile bune ale vacanțelor, dar în acest caz copilul va fi dezamăgit. Ce trebuie să facă părinții care merg cu copiii în vacanță, astfel încât să se și relaxeze?

„Cred că aici e foarte importantă locația. În momentul în care cauți o locație în care vei merge cu copiii, ca să te poți și relaxa și să nu stai doar cu ochii pe posibile pericole, atunci locația trebuie să fie prietenoasă cu copiii”, spune expertul.

Sursa: Digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide