TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Și moldovenii sunt peste noi! Sheriff Tiraspol produce surpriza deceniului și se califică în grupele UEFA Champions League

Moldova va avea o reprezentană în grupele Champions League.

În timp ce echipele românești se chinuie, din 2013, să revină în grupele Champions League, Sheriff Tiraspol a reușit una dintre cele mai mari surprize din fotbalul modern și a ajuns în grupele Champions League.

Pentru prima oară în istorie, Republica Moldova va fi reprezentată în grupele Champions League. După ce a trecut de Teuta, Alashkert și Steaua Roșie Belgrad, Sheriff Tiraspol a dat, în playoff-ul Champions League de Dinamo Zagreb, care le-a eliminat pe Valur, Omnia Nicosia și Legia Varșovia.

Calificarea lui Sheriff Tiraspol a fost rezolvată încă din meciul tur. Campioana Republicii Moldova a trecut cu 3-0, în urmă cu o săptămână, de campioana Croației, deși era văzută drept echipă net inferioară adversarei ei.


	Și moldovenii sunt peste noi! Sheriff Tiraspol produce surpriza deceniului și se califică în grupele UEFA Champions League

 

Echipa din Tiraspol a marcat atunci de două ori prin Adama Traore, în minutele 45 și 80, dar și prin Dimitrios Kolovos, în minutul 54. În echipa de start a moldovenilor a fost un singur jucător din țara lor, și 10 stranieri.

În retur, Sheriff Tiraspol a reușit să păstreze rezultatul, meciul dintre ei și Dinamo Zagreb terminându-se cu scorul de 0-0. Astfel că Sheriff Tiraspol va juca în grupele ligii, iar la Tiraspol, oraș aflat la granița cu Rusia, ar putea ajunge jucători precum Leo Messi, Cristiano Ronaldo, Kevin de Bruyne, Robert Lewandowski sau Antoine Griezzman.

sursa:sport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide