TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Conform datelor Hotelcon, primul sistem naţional de rezervări integrează peste 400 de hoteluri din România, implementat gratuit, în iulie 2020, pe durata pandemiei, s-au generat peste 2.700 de rezervări cu o cifră de afaceri de aproximativ 330.000 de euro.

Sistemul lansat de Hotelcon – new.hotelcon.travel – în parteneriat cu Olympia Europe, un important turoperator din Italia, se adresează doar structurilor de cazare din România, de orice dimensiune, pentru a veni în sprijinul lor, fie hoteluri, hosteluri, vile, pensiuni sau apartamente în regim hotelier.

Și Mamaia e la mare căutare

Lista celor mai căutate oraşe şi staţiuni din România cuprinde: Sibiu, Bucureşti, Braşov, Timişoara, Cluj, Mamaia, Constanţa, Iaşi, Băile Felix şi Poiana Braşov.

“Sistemul se adresează în primul rând agenţiilor de turism dar indirect şi turiştilor, care regăsesc astfel mai multe oferte şi opţiuni hoteliere. new.hotelcon.travel are deschidere internaţională, întrucât prin integrarea cu Hotelcon structurile de cazare sunt incluse automat în încă 3 sisteme de rezervări la nivel european. Acest sistem beneficiază, prin reţeaua globală Hotelcon, de o distribuţie în mai multe sisteme de rezervări din toată lumea şi din România. Hotelierii beneficiază de promovare gratuită în cadrul webinariilor Hotelcon organizate pentru agenţiile de turism, unde pot avea speakeri care îşi prezintă locaţiile şi, cu această ocazie, pot comunica mult mai bine cu agenţiile de turism”, se arată într-un comunicat de presă al consultanţilor Hotelcon.

 

sursa: ghimpele.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide