BREAKING NEWS
 • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
 • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
 • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
 • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
 • 23:33 » Salt extrem cu parașuta, în Catedrala Mântuirii Neamului. Patriarhia Română vine cu o reacție dură
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Simona Halep a făcut anunțul în privința turneului de la Linz

Simona Halep nu ştie sigur dacă va participa la turneul de la Linz, programat între 6 şi 12 noiembrie, competiție la care s-a înscris săptămâna trecută.

Simona Halep a făcut anunțul în privința turneului de la Linz

“În momentul ăsta da, pot spune că voi juca acolo, dar vreau să văd şi cum sunt cu spatele, pentru că m-am chinuit câteva zile de când s-a întâmplat blocajul. Mă voi odihni două zile şi după aceea voi lua o decizie”, a mai spus ea.

 • Simona Halep, principala favorită, a fost învinsă de estonianaAnett Kontaveit cu scorul de 6-2,6-3, duminică, în finala turneului Transylvania Open (WTA 250), găzduit de BT Arena din Cluj-Napoca şi dotat cu premii totale de 235.238 de dolari.

  “Turneul a fost organizat foarte bine, m-am simțit binevenită, a fost o săptămână bună pentru mine. Îmi pare rău, Ons, că a trebuit să-ți fac asta. Abia aștept anul viitor, sper să ne calificăm ambele la Turneul Campioanelor”. a declarat Anett Kontaveit (14 WTA) în discursul învingătoarei din timpul ceremoniei de premiere.

  Simona Halep, pe locul 22 WTA

  Începând de azi, Simona Halep va ocupa locul 22 WTA, cu 2587 de puncte, căzând sub Emma Răducanu (21 WTA, 2627 de puncte), dar rămânând peste Bianca Andreescu (24 WTA) în ierarhia mondială.

  sursa:sport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide