TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Simona Halep, șanse tot mai mari la o medalie olimpică! Serena Williams nu va participa la JO de la Tokyo

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a scăpat de o adversară redutabilă înaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo! Serena Williams (39 de ani, 8 WTA) a anunțat că nu va participa la turneul de tenis din cadrul competiției supreme, programat în perioada 24 iulie – 1 agust!

Serena Williams, marea campioană a tenisului, a luat o decizie surprinzătoare cu o lună înaintea Jocurilor Olimpice! Serena nu va merge la Tokyo, astfel că misiunea Simonei Halep de cucerire a unei medalii olimpice va fi ceva mai ușoară.

Serena Williams este deținătoare a 23 de titluri de Grand Slam, având în palmares și patru medalii de aur olimpice, dintre care trei cucerite în proba de dublu! Williams a câștigat medalia de aur în concursul de simplu la Jocurile Olimpice de la Londra 2012.

Simona Halep, șanse tot mai mari la o medalie olimpică! Serena Williams s-a retras de la JO de la Tokyo

Serena Williams a decis să declare forfait pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo! Sportiva din SUA a explicat că numele ei nu figurează pe lista jucătoarelor de tenis care vor concura la Jocurile Olimpice de la Tokyo și nici nu intenționează să solicite o derogare, așa cum a făcut, spre exemplu, Sorana Cîrstea: „Eu nu mă aflu pe lista olimpică, atât cât ştiu eu… Şi dacă sunt, eu nu voi participa”, a declarat Serena Williams înaintea de a-și începe aventura la Wimbledon. De asemenea, Monica Puig, deținătoarea titlului olimpic, s-a retras și ea de la Jocurile Olimpice din acest an, din cauza unei accidentări.Serena nu a îndeplinit criteriile pentru calificarea la JO, deoarece nu a bifat numărul necesar de prezențe în Fed Cup, dar cu siguranță că Williams ar fi putut obține o derogare! Americanca nu dorește însă să evolueze la Tokyo, având o strategie total diferită de a Simonei Halep: „Sper să primesc steagul şi să deschid Jocurile Olimpice cu steagul în mână. Sper să câştig o medalie, este obiectivul principal. Cred că va fi deosebit, aşa cum a fost şi la Fed Cup, când am jucat semifinala. Pentru mine, să joc pentru ţară e foarte important şi foarte plăcut. Sper să fiu aptă, să pot să câştig meciurile şi să aduc o medalie ţării”, a mărturisit Halep.

sursa:prosport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide