TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Simona Halep se chinuie la Wimbledon – A fost condusă cu 5-2

Simona Halep a învins-o pe Kirsten Flipkens , scor 7-5, 6-4 în și s-a calificat în turul 3 la Wimbledon, notează gsp.ro.

Flipkens a început perfect meciul. A construit de multe ori eficient cu forehandul, n-a ezitat să urce la fileu și s-a simțit, în genere, mai bine pe Terenul 2.

Cu zâmbetul pe buze, Kirsten nu s-a dat la o parte nici când a venit vorba despre raliurile spectaculoase. N-avea de ce, a fost ultimul ei joc la simplu în circuit!

De cealaltă parte, deși a debutat cu un break, Halep a avut mari probleme în prima parte a întâlnirii, fiind condusă și cu 2-5 la un moment dat! Simona nu a controlat loviturile, a pierdut primele 3 game-uri pe serviciu și nu părea sigură de deplasarea ei de pe iarbă.

În continuare într-o dispoziție remarcabilă, Flipkens, belgianca a condus cu 3-0 în startul setului 2! N-a fost suficient. Pentru că Simona, chiar dacă a părut obosită în unele momente, a găsit puterea să o egaleze și să preia controlul la 4-4, decisiv.

Sursa: Stiripesurse


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide