BREAKING NEWS
  • 17:13 » Noua fântână arteziană din Satu Mare, distrusă de două autoutilitare MAI care au trecut peste ea
  • 17:10 » Franța. Legea certificatului de vaccinare, constituțională. Patronii de baruri au voie să ceară și actul de identitate
  • 17:04 » Sorana Cîrstea, prima reacție după calificarea în optimi la Australian Open
  • 16:56 » „Megaberg”, aisbergul uriaș desprins de Antarctica și topit complet în călătoria spre Sud. A eliberat și 1,5 miliarde de tone apă/ zi
  • 16:49 » Cod galben de ninsori și viscol, valabil până luni. Care sunt zonele vizate
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Sinucidere în grup la Călărași: un bărbat și două femei s-au aruncat în Dunăre

Două femei și un bărbat, doi soți și mama unuia dintre ei, s-au aruncat vineri în brațul Borcea al Dunării, la Călărași. Femeile au murit, în timp ce bărbatul a fost dus la spital.

La data de 7 ianuarie a.c., ora 15.39, am fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că 3 persoane s-au aruncat în brațul Borcea, în municipiul Călărași.

În fapt, 2 femei, în vârstă de 47 și 77 de ani, precum și un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Călărași, ar fi intrat, cu intenția de a se sinucide, în apa brațului Borcea.

Cele doua femei au fost declarate decedate, iar barbatul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii situației de fapt”, anunță autoritățile.

Potrivit presei locale, cei trei locuiau pe străzi de 3 ani, iar în 2017 au mai avut o tentativă de sinucidere. Și atunci s-au aruncat în apele Dunării, după ce au consumat o substanță toxică.

Familia a locuit într-o garsonieră, dar aceasta a fost scoasă la vânzare din cauza acumulării unor datorii mari la utilități. Ulterior, cei trei au primit o locuință socială, însă au fost evacuați tot pentru neplata utilităților.

Sursa: Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide