TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Situație fără precedent la Campionatul Mondial din Spania. Patru handbaliste au dispărut din cantonament

Patru jucătoare ale selecţionatei feminine de handbal a Camerunului, care participă la Campionatul Mondial din Spania, au dispărut de la hotelul echipei africane, din Valencia.

Jucătoarele cameruneze nu vor să revină în țară

Poliţia spaniolă a demarat cercetări și a precizat că jucătoarele în cauză şi-au luat toate lucrurile din hotel, astfel că nu este luată în calcul ipoteza unei răpiri sau a unei dispariții misterioase.

Cel mai probabil, handbalistele nu vor să mai revină în Camerun. Este luată în calcul varianta că jucătoarele în cauză vor să se stabilească în Spania.

Reprezentantul Federaţiei Cameruneze de Handbal şi directorul Campionatului Mondial de handbal feminin au depus un denunţ, dar nu sunt menționate numele jucătoarelor.

Cele patru jucătoare dispărute au ratat meciul pe care Camerunul l-a jucat joi cu Angola, în Cupa Preşedintelui, pentru partea inferioară a clasamentului Campionatului Mondial).Angola s-a impus cu 35-24 în meciul contând pentru Grupa I, din care mai fac parte Uzbekistanul şi Iranul.

Echipa națională de handbal feminin a Camerunului este vicecampioana Africii și participă pentru a treia oară la Campionatul Mondial.

Sursa: Digi24

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide