BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Skoda își reia activitatea după două săptămâni. A făcut o „pauză” din cauza lipsei semiconductorilor

Skoda Auto, divizia cehă a grupului Volkswagen, și-a reluat activitățile în ziua de duminică, 31 octombrie. Decizia vine după ce timp de două săptămâni compania a luat o „pauză” de la producții, din cauza lipsei semiconductorilor.

Un purtător de cuvânt al Skoda a confirmat informația, scrie Adevărul.ro.

Skoda anunțase pe 7 octombrie că va „reduce semnificativ sau chiar va opri” producția începând din 18 octombrie și până la sfârșitul anului. Motivul? Deficitul de semiconductori care este la nivel global în acest moment și care afectează serios sectorul auto.

”Pot confirma că majoritatea liniilor de producție ale Skoda Auto vor relua activitatea, după o întrerupere de două săptămâni, în această seară (nr.red duminică, 31 octombrie), începând cu tura de noapte, la ora 22:00”, a spus Kamila Biddle, potrivit Adevărul.ro.

În Cehia, spre exemplu, s-au produs cu un sfert de milion mai puține mașini decât erau așteptările, din cauza deficitului de semiconductori.

Skoda, unul dintre cei trei producători auto din Cehia

În Cehia, pe lângă Skoda, producători de mașini mai sunt Hyundai Motor din Coreea de Sud şi Toyota Motor din Japonia. Toyota a fost nevoită la rândul său să oprească producția la uzina sa din Cehia pentru unele perioade, în ultimele luni.

Chiar dacă producătorii s-au confruntat cu blocajele de aprovizionare și de transport la nivel mondial cauzate de pandemia de Covid-19, economia cehă a revenit la o creștere solidă după o contracție masivă în 2020.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide