TRENDING
  • 17:40 » Profesorii anunţă un nou protest joi sau vineri în Capitală, cu 20.000 de persoane. Nistor: Totul depinde de Guvern.
  • 17:39 » Horoscop 8 iunie 2023. Zodia care mută munţii din loc când vrea ceva. Nu este dispusă să facă compromisuri.
  • 17:37 » Elev omorât în drum spre școală, spulberat de un camion plin cu lemne. Ce daune au stabilit judecătorii, la mai bine de 3 ani de la tragedie?
  • 17:35 » Miracol, după un gest extrem: O femeie s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, în Timişoara, dar a supravieţuit.
  • 17:34 » Vremea de mâine, 8 iunie. Va ploua în cea mai mare parte a ţării. Maximele se pot încadra între 21 şi 29 de grade.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

ȘOFERI CARE CONDUC SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI! IATĂ REZULTATELE UNEI SINGURE ACȚIUNI DE CONTROL, ÎN DÂMBOVIȚA!

16 ȘOFERI CARE AU CONSUMAT BĂUTURI ALCOOLICE AU FOST DEPISTAȚI ÎN TRAFIC!

Pe parcursul acestor zile, 20 iunie, polițistii de la rutieră în cadrul Inspectoratului de Politie Județeană Dâmbovița au acționat, pe raza întregului judet, pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Activități sunt circumscrise acțiuniiii „Alchool & Drugs” și vizită creșterea gradului de siguranță din trafic, precum și prevenirea producătorilor unor accidente de circulație.

Astfel, polițiștii au constatat 4 infracțiuni la regimul rutier, fiind întocmite dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fapt necesar de artă. 336 din Codul Penal.

De asemenea, altor 12 conducatori auto le-au fost reținute permisele de conducere pentru 90 de zile, după ce au fost surprinși în timp ce conduc autovehicule pe drumurile publice, având o alcoolemie cu o valoare sub limită de 0.40 mg / l alcool pur aerul expirat.

Polițiștii vor acționa și în zilele următoare pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, axându-se, în special, pe combaterea și sancționarea consumatorului de alcool și substanțe psihoactive.

Reamintim conducătorilor auto că atunci când se urcă la volan sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, atât simțurile le sunt reduse, cât și capacitatea de concentrare și reacție, fiind un pericol pentru ei înșiși și pentru ceilalți participanți la trafic!

sursa ColumnaTV.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide