BREAKING NEWS
  • 0:09 » Patru escrocherii comune cu criptomonede și cum să le evitați
  • 23:53 » Președintele Bolsonaro respinge cerința de vaccinare pentru intrarea în Brazilia
  • 23:36 » SUA lovește Iranul cu noi sancțiuni pentru abuzuri „grave” ale drepturilor omului
  • 23:18 » Potrivit raportului, World Inequality Report 2022, averea medie a gospodăriilor din India este de 9.83.010 INR.
  • 22:44 » Captură impresionantă de petarde, în Mehedinți
Daca ti-a placut, distribuie acum!

ȘOFERI CARE CONDUC SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI! IATĂ REZULTATELE UNEI SINGURE ACȚIUNI DE CONTROL, ÎN DÂMBOVIȚA!

16 ȘOFERI CARE AU CONSUMAT BĂUTURI ALCOOLICE AU FOST DEPISTAȚI ÎN TRAFIC!

Pe parcursul acestor zile, 20 iunie, polițistii de la rutieră în cadrul Inspectoratului de Politie Județeană Dâmbovița au acționat, pe raza întregului judet, pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Activități sunt circumscrise acțiuniiii „Alchool & Drugs” și vizită creșterea gradului de siguranță din trafic, precum și prevenirea producătorilor unor accidente de circulație.

Astfel, polițiștii au constatat 4 infracțiuni la regimul rutier, fiind întocmite dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fapt necesar de artă. 336 din Codul Penal.

De asemenea, altor 12 conducatori auto le-au fost reținute permisele de conducere pentru 90 de zile, după ce au fost surprinși în timp ce conduc autovehicule pe drumurile publice, având o alcoolemie cu o valoare sub limită de 0.40 mg / l alcool pur aerul expirat.

Polițiștii vor acționa și în zilele următoare pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, axându-se, în special, pe combaterea și sancționarea consumatorului de alcool și substanțe psihoactive.

Reamintim conducătorilor auto că atunci când se urcă la volan sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, atât simțurile le sunt reduse, cât și capacitatea de concentrare și reacție, fiind un pericol pentru ei înșiși și pentru ceilalți participanți la trafic!

sursa ColumnaTV.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide