TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Doi bărbați din județul Neamț au fost depistați beți la volan de către polițitștii. Oamenii legii i-au oprit în trafic și i-au testat cu aparatul etilotest, iar alcoolemia lor a fost mult peste limită. S-au ales cu dosare penale după ce au condus sub influența băuturilor alcoolice.

Un tânăr de 28 de ani a fost prins în trafic, noaptea trecută, sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov, județul Neamț, l-au depistat beat la volanul unei mașini. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, pentru a stabili cu exactitate alcoolemia. Când se afla în prezența cadrelor medicale, șoferul a refuzat testarea.

“În noaptea de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 02:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au depistat în trafic un tânăr, de 28 de ani, din Roznov, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertății, în localitatea Roznov. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei, unde în prezența cadrelor medicale a refuzat testarea. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul recoltării probelor biologice”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Un alt bărbat din Neamț, mort de beat la volan

Nu a fost singura situație de acest fel. Un alt bărbat, în vârstă de 35 de ani, a fost depistat de autorități, sub influența băuturilor alcoolice, la volanul unei mașini. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, pentru a stabili cu exactitate alcoolemia.

La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 19:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au depistat în trafic un bărbat, de 35 de ani, din Piatra-Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 157D, în localitatea Gârcina.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, susțin autoritățile.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide